Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Jul- och nyårsmys med Vanessa

Av
den
31 december 2017

Igår eftermiddag fick vi hem lilltjejen och vi började med att laga tacos tillsammans. När vi ätit klart så dukade vi undan och sen blev det paketöppning.

Första paketet

Ett memoryspel med Frost

Sen öpnade hon paketet från farbror Simon…

En gnagarnalle och en målarbok med klistermärken, allt i AIK-anda såklart

Ett stort platt paket fullt med klistermärken och ett kort från pappa Benjamin

Vi spelade Memory några gånger och herrejösses, Vanessa är helt galen! Hon vann varje gång och jäklar vilket minne hon har, Paulina och jag hade inte en chans!

Sen såg vi på film och Vanessa valde “Kalle och chokladfabriken”, en riktigt skum film tycker jag men hon verkar gilla den. Efter det såg vi filmen om elefanten Horton, nerbäddade i soffan. Vi somnade ganska sent allihopa så imorse tog vi sovmorgon. Vanessa vaknade halv tio och strax därefter gick vi upp allihopa, tog det lite lugnt och sen åt vi frukost.

Jag städade ihop och rastade Daniel och Paulina och Vanessa spelade spel under tiden och sen blev hon hämtad av mamma.

Jag har ägnat eftermiddagen åt att gå igenom gamla blogginlägg. Det blev ju lite tokigt då för något år sen när jag bestämde mig för att börja om bloggen, och sen ångrade mig och importerade om alla gamla inlägg. Då försvann länkvägarna till alla bilderna.
Jag har ju bloggat sedan 2004 så det finns en hel del att gå igenom. Nu är januari månad iallafall klar för alla år.

Funderar på om jag ska göra en årsresumé eller inte. Det är ju lite kul att ha men, 2017 som skulle bli mitt år blev inte riktigt det. Jag vet inte om jag ser fram emot 2018 direkt men det spelar ju egentligen ingen roll, nytt år blir det ändå…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  31 december 2017

  Älskar er, över allt annat

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 739
 • 403 015
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök