Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Jösses, hon knallar ju snart!

Av
den
29 maj 2021

Fick en video på Freja från Simon igår. Jösses, ungen går ju snart och hon är inte ens 9 månader gammal!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  30 maj 2021

  Ja hon brås då inte på mig, jag hade inte så bråttom! 😀 Otroligt duktigt!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 388
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök