Film & Serier

”Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är”

Av
den
29 mars 2019

Filmer, Melodifestivaler, skivor, shower och 25 år med gruppen Ainbusk. Hon hann med mycket, sångerskan och skådespelaren Josefin Nilsson från Gotland. Men hon hann inte berätta sin historia innan hon oväntat dog i februari 2016.

Vad är det för dokumentär?
Det är främst ett porträtt på artisten och människan Josefin.

Vi låter Josefin berätta sin historia via sin bok, sin musik, sin föreställning och genom sina vänner, kollegor, familj. Det är Josefins berättelse. Och Maries berättelse.

Dokumentären finns på SVT-Play >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 484
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök