Vardagsliv

Jordens undergång

Av
den
12 oktober 2014

Vaknade klockan sex imorse av en hemsk huvudvärk. Tänkte gå upp och ta en tablett men ångrade mig, det var så varmt och skönt i sängen, så jag tänkte ligga kvar i några minuter.
Till sist gick jag upp och tog min tablett och var på väg till sängen igen då jag upptäckte att klockan inte var sex längre, utan nio!
Jag hade alltså somnat och sovit i tre timmar utan att jag märkt det!

Insåg att huvudvärken nog berodde på min dröm inatt;
Jorden skulle gå under och det var kaos. Jag var på en stor båt och vi stod ute på däck och tittade på himlen som blixtrade i alla möjliga färger. Väldigt fint, om man nu inte visste att det var undergången som var nära…
Som vanligt är drömmar inte speciellt realistiska… Jag bestämde mig för att supa skallen av mig eftersom jag inte ville lida. :ojoj: :oj:

Så, så måste det alltså ha varit, jag söp så mycket inatt att jag vaknade med jordens baksmälla! :geek:

Efter ett antal koppar kaffe och några avsnitt av Lightroom-kursen så var det dags för den obligatoriska söndagsstädningen.
Lika bra för ute vräkte regnet ner, och gör fortfarande…

Passade på att gå igenom kläderna och skorna i hallen också och bar upp det vi inte använder till vinden.
Värmde på lite chili con carne till lunch/middag och sen har vi väl mer eller mindre bott i soffan idag.

Jag fortsätter på min Lightroom-kurs och är inne på en lite mer avancerad del nu.

Pratade med Benjamin i telefon. Han verkar trivas, han har fått flytta till det andra huset, en lite mer öppen avdelning. Han har haft övervakad permis ett par gånger, han har varit på inköpsresa med personalen och även handlat lite kläder åt sig och i veckan var han på bio.
Saknar honom så! <3

DSCN6011

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  12 oktober 2014

  Underbart att höra att Benne har det bra, tänk så många gånger det varit så att han ringt och allt bara har strulat och han har varit arg o lessen och missmodig o sur, det låter ju ändå som ett riktigt framsteg! Och snart får du väl åka på besök i gen?
  <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 222
 • 861
 • 348 708
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök