Produkttester Vardagsliv

Jordan Barntandkräm 6-12 år

Av
den
8 maj 2017

Jordan Junior är en skonsam tandkräm med flournivå anpassad efter de första permanenta tänderna. Tandkrämen är fri från SLS (sodium lauryl sulfat) och innehåller istället ett milt skummedel som är skonsamt mot munnens naturliga försvar.

Tandkrämen har en frisk smak av mild mint som barn gillar – så slipper barnen rynka på näsan över en stark vuxentandkräm!

Jordan Junior är anpassad efter Svenska tandläkarförbundets flour-rekommendation till barn i åldern 6-12 år.

Här kan du ladda ner en belöningskalender från Jordan för tandborstningen till ditt barn eller barnbarn >>>

 

 

  • Smak
  • Pris
  • Design/Förpackning
4

Sammanfattning

Tyvärr har det inte blivit av att jag kunnat lämna den till Vanessa som tanken var, men jag har faktiskt smakat själv. Och eftersom jag ogillar den starka mintsmaken hos de vanliga tandkrämerna för vuxna så gillade jag den här mildare mintsmaken. Tummen upp!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 147
  • 2 467
  • 405 158
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök