Vardagsliv

Jobbmåndag och tillbakablick

Av
den
19 juni 2017

Jag fick lite sovmorgon imorse men sen har det varit jobb hela dagen. Efter jobbet gick jag och Daniel ner till Fredrik och drack kaffe och snackade ikapp oss lite.

Nu har jag precis tagit ett kvällsbad och lagt mig i sängen med datorn.

 

Jag har ju lagt in alla gamla år i bloggen igen. Jag insåg att jag saknade det trots allt. Och nu börjar jobbet med att gå igenom alla gamla poster, kategorier, taggar mm. Det är många bildlänkar som ligger fel bland annat. Nu försöker jag att göra lite i taget och satsar på att redigera dagens datum tidigare år och det är dessutom kul att samtidigt se vad som hänt tidigare.
Så jag tänkte köra en “Återblick” lite då och då.

 

Återblick 19 juni 2014

“Vår” lilla Blomma somnade in
10404356_899882470027683_3457910573857540602_n

– Det är tre år sedan Benjamin var på rymmen på Gotland! Den hemskaste sommar jag haft!

Simon tog studenten!
DSCN8343-copy

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  19 juni 2017

  Kul att du tar tag i din blogg. Tänker ofta på dig och hur det går för Benjamin. Du har det så tufft men är ändå så stark.

  • Svara

   saija

   20 juni 2017

   Ja, jag fick plötsligt en enorm lust igen, skumt men kul. Jag behöver få skriva av mig och greja för att må bra 🙂
   Benjamin ringer en gång i veckan och det är skönt att höra hans röst. Saknar honom oerhört mycket och önskar att jag kunde ta mig dit för att hälsa på men det blir dels för dyrt med tåg tyvärr och dessutom knöligt då tågtiderna ska passa ihop med besökstiderna 🙁

 2. Svara

  Karin

  19 juni 2017

  Nostalgi och återblickar är alltid skoj.
  Men tänk så olika man minns… Jag trodde det var längre sen Simon tog studenten och jag trodde det var två år sen Benjamin var på rymmen från Gotland.
  Hur som, tiden går så jäkla fort.
  Kramar!

  • Svara

   saija

   20 juni 2017

   Jaa, det känns som om det var mycket längre sen, jag håller med! Kram <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 10
 • 2 467
 • 403 829
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök