Vardagsliv

Jobbhelg

Av
den
3 september 2016

Jobbar hela helgen… Rätt ok med tanke på vädret. Stör mig dock fortfarande på att jag måste fixa skjuts för att kunna jobba helg. Visst, det går en buss klockan sex, men det känns inte superkul att behöva åka sex på morgonen när jag börjar klockan nio! Dessutom tar det mig flera timmar hem också så dagen skulle alltså bli väldigt lång utan skjuts. Upp halv fem och hemma halv tio!

Nåja, nu fick jag ju skjuts så jag ska inte klaga!

Det är ganska lungt på helgerna, det är mest samtal internt, olika avdelningar som söker jourer mm. Vi sköter ju även en del sidouppdrag, bland annat tolkning åt polisen mfl.

Men, jag får en del dötid så idag har jag ägnat den åt att blogga ikapp lite. Har säkert 20 inlägg som utkast som bara väntar. Fördelen när man jobbar helg, det är lugnt och man sitter ju ändå framför datorn hela tiden.

Annars brukar jag passa på att läsa på jobbet mellan samtalen. Är ju helt inne i författaren (pseudonymen) Lars Kepler just nu. Läser ut en bok på 2 dagar så snart är de tyvärr slut 🙁

Jag lånar e-böcker via mitt bibliotek, perfekt eftersom det är gratis. Det enda negativa är att man man får låna 5 böcker inom en 28-dagarsperiod och man kan inte manuellt lämna tillbaka dem vilket innebär att när jag läst ut mina 5 böcker på en vecka måste jag vänta ett tag på att kunna låna nya.

Jag ska kolla med Dan, tror han fick ett Storytel-konto på 3 månader förut som han inte använder.

Jahapp, nu är snart min 1 1/2 timme långa lunch snart slut så jag ska ta hissen ner och röka innan det är dags att koppla upp sig igen. Tjo!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 214
  • 2 467
  • 406 159
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök