Vardagsliv

Jobbat idag…

Av
den
31 januari 2012

Jag satt här i godan ro i förmiddags när telefonen ringde och de hade kris på jobbet (gamla jobbet) så jag ryckte in i några timmar så att de andra fick äta lunch.

Tänk, jag saknar det inte ett dugg!
Eller… det kanske är att ta i. Jag saknar arbetskompisarna och jag saknar kunderna… Men jag saknar inte känslan jag får av att bli så trött och slut i kroppen på bara några timmar, att få så ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nej, det saknar jag inte ett dugg och just därför vet jag att det inte är framtidsjobbet för mig. Tyvärr, på många sätt.

Men jag sörjer det inte längre. Det har gått så pass lång tid nu så jag har hunnit vänja mig vid tanken och det känns faktiskt okej, trots att min framtid ser oviss ut.
Men det kan bara bli bättre nu!

Och jag har så mycket att ge! Inspiration, ideér…
Brinner jag för något så gör jag det till 110%, men jag kan inte längre arbeta med kroppen…

Svammel svammel…

Ögonen går i kors på mig, redan, så jag ska nog krypa ner i nybäddad säng bredvid min “pälsiga” kompis.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Gabriella

  31 januari 2012

  Hoppas dina planer går vägen.För så där ska du inte ha det när du jobbar.Värk osv. :thumbsdown:
  Kram!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 119
 • 759
 • 430 798
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök