"Jobbigt" Vardagsliv

Jobb, utbildning och möte

Av
den
9 november 2017

Vilken lång dag…

Startade morgonen klockan halv fem, som vanligt ungefär, och klockan sju var jag på jobbet. Började på kundtjänst och åt god mat med Sofie på thaien på lunchen. Efter lunch flyttade jag ner till landstinget och jobbade i en timme och sen var det dags för utbildning i en timme.

En av “tibbarna” i Landstinget Dalarna kom på besök och utbildade oss i rutiner.

TiB – Tjänsteman i beredskap

Landstinget Dalarna har en TiB dygnet runt, året runt. TiB larmas vid allvarlig händelse inom Landstinget Dalarna. Detta för att snabbt kunna verifiera/larma vidare/informera/starta upp såväl regional som lokal sjukvårdsledning vid behov. TiB larmas via växeln eller via SOS Alarm.

 

Jobbade i landstingsväxeln i två timmar till och klockan fyra slutade jag. Fick sällskap av Sofi och Sofie till Synsam där jag hämtade ut mina nya terminalglasögon och sen gick vi en vända i kupolen innan det var dags att gå till jobbet igen för att ha möte i 3 timmar. Det är tur att vi är ett underbart gäng på jobbet som har riktigt kul ihop! 😊

Nu är det hög tid att sova, klockan ringer halv fem även imorgon bitti 😣 men då är det äntligen fredag! 👌

Natti natti!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 233
  • 857
  • 404 626
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök