Vardagsliv

Jobb, promenad, fix och OITNB

Av
den
13 juni 2017

En bra tisdag, ja förutom att jag höll på att försova mig (igen!). Nåja, jag hann i tid och dagen på jobb gick bra. Det har lugnat ner sig något på jobbet och vi är fullbemannade vilket är skönt för vi har varit rejält slitna allihopa.

Kom hem, röjde ihop här hemma och åt en matlåda, hängde tvätt och packade ner lite fika och så tog jag och Daniel en promenad ner mot Bojsenbeach.

Satte mig på en bänk med datorn och skrev brev till Benjamin, drack kaffe och myste i solen. Daniel satt och spanade in både badande (!) barn, fiskmåsar och änder.

Det är så otroligt grönt och fint ute nu!

 

 

Nu väntar ett (eller kanske två) avsnitt av OITNB!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 2
  • 1 304
  • 430 700
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök