Vardagsliv

Jobb hemifrån, barnbarnsmys och lite halvsegt

Av
den
7 november 2020

I veckan har jag både jobbat på kontoret och hemifrån. Jag tänker väl försöka att jobba hemifrån iallafall två dagar i veckan framöver, även om jag inte riktigt trivs med det. Det blir väldigt ensamt och tråkigt och jag gillar dessutom att skilja på jobb och hemma. Men eftersom vi tydligen är inne i en andra våg av Coronaskiten så gäller det att vara lite försiktig.
När jag pendlar till och från jobbet åker jag 4(!) bussar.
På jobbet är jag inte orolig alls men det känns sådär att behöva åka så mycket kommunalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemmajobb = tid att laga mat flera gånger om dagen.
Frukost – Havregrynsgröt med smör
Lunch – Tacos
Middag – Chili con carne

Igår passade jag, Paulina och Noelle på att ta en lunchpromenad när solen lyste.
Vi gick förbi Faluns nappträd.

Wooow så många nappar!

Det är jobbigt att få frisk luft, lillstumpa fortsätter att sova hemma

Haha hennes miner!

Idag tog jag en riktig sovmorgon ända till 9.30, lääänge för att vara jag!
Mitt på dagen kom Paulina och Noelle och hälsade på och Paulina passade på att ta en långdusch. Jag fick en babysitter av en kollega, perfekt att ha hemma hos mig. Den går att lägga ner helt så att den även kan fungera som en liten säng åt Noelle, iallafall än ett tag.

På tal om Noelle, igår fyllde hon en hel månad!
Undrar vart den månaden tagit vägen??

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  8 november 2020

  En uttrycksfull liten tjej, kanske har hon anlag för att bli skådespelare, eller filmstjärna? Söt som socker!Din mamma vill att du jobbar hemifrån varenda dag! Jag vill inte att du blir sjuk ❤🧡💛💚💙💜

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 200
 • 1 485
 • 350 785
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök