Hälsa & Livsstil

Jobb, galning och ny dammsugare 

Av
den
6 juli 2016

Jobbade 11-15 idag så jag hann inte så mycket mer än att göra mig klar imorse innan det var dags att åka. Det tar mig ju 45 min att komma till jobbet.


Dan slutade halv tre så han kom och mötte upp mig på jobbet och så åkte vi till Clas Ohlson. Jag var på jakt efter en matlådspåse och jag hittade vad jag sökte.

Jag tänkte ha den ståendes i kylen på jobbet med mina saker i. Vi är så många på jobbet och vi delar på fyra kylskåp som blir överfulla på nolltid, så det är nästintill omöjligt att hitta sitt. Jag tänkte samla allt mitt i denna. Nu när jag äter lchf blir det oftast både matlåda, en förpackning grädde, en burk kokosolja och kanske ett mellanmål.

Sen kilade vi in på Coop för att hämta lite kupongvaror och när vi stod i kön kommer det en skvatt galen kille gåendes med en kofot i högsta hugg. Han blödde kraftigt från benet och såg inte helt glad ut. Folk flydde och jag vet inte hur många som ringde polisen i ren panik. De kom ganska snabbt och när vi kom ut blev han överbemannad utanför butiken.

Vi gick till elgiganten för att leta efter en auxkabel. Vi hittade ingen men däremot fick jag en present ? En sladdlös, påslös dammsugare! Precis en sån jag önskat mig!

Bosch Athlet är den första trådlösa dammsugaren som är lika effektiv som en vanlig dammsugare! Athlet är av hög kvalitet och har en placeringsvänlig design, som inte påverkar de goda rengöringsresultaten. Låt dammsugaren stå framme på en lättillgänglig plats.

Äntligen blir det enkelt att snabbt dammsuga av de svarta golven här hemma, som annars behövs dammsugas av nästan varje, eller åtminstone, varannan dag.

Ringde och felanmälde kylskåpet imorse då listen inte sluter tätt och några timmar senare fick jag ett meddelande från min favoritvaktmästare: de byter ut både kylen och frysen till helt nya! Yippie!

Kom hem ganska sent, lagade en enkel men god middag. Falukorv i ugn med ost, stuvad vitkål och sallad till. Till efterrätt blev det jordgubbar med grädde.

Imorgon jobbar jag 15-19 så jag behöver inte åka hemifrån förrän klockan två, rätt skönt.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 1 752
  • 392 833
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök