Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Jobb, åska och läsning

Av
den
20 juni 2017

Så typiskt! När jag satt och väntade på bussen efter jobbet såg himlen ut som ovan. Yeeeaaah, åska på väg!
Bussen kom och vid ett stopp hörde jag hur det började åska men sen satt jag på bussen i 45 minuter och när jag kom hem sken solen. Åhh jag som älskar åskoväder!

Fick ett kort från Paulina, Daniel var inte lika imponerad av åskan 😟

Laddade hem boken “Sockerbomben 3.0” från biblioteket, perfekt att kunna läsa via mobilen, antingen på kvällen innan jag somnar men speciellt på bussen till och från jobbet.

Ikväll bestod middagen av en salig mix. Fettkaffe, salami, ostbitar, oliver och lufttorkad skinka och till efterrätt jordgubbar med grädde. Köpte faktiskt en cola light också men den sparar jag nog tills imorgon.

GODNATT!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 13
  • 2 467
  • 403 838
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök