Film & Serier

Jane the Virgin

Av
den
3 april 2016

Paulina och jag har fastnat för en ny serie – Jane the Virgin

Den 23-åriga Jane Villanueva har bestämt sig för att förbli oskuld tills hon gifter sig. Men hennes liv tar en chockerande vändning när hennes läkare inseminerar henne av misstag.

Alltså, den här serien är helt galen. Så himla charmig och gullig men ändå tankeväckande och känslosam, och ganska sött rörig. Se den!

janethevirgin

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  3 april 2016

  Jag har bara sett ett avsnitt, men tyckte inte att den var så himla bra.

  • Svara

   saija

   5 april 2016

   Se fler! Den blir bättre och bättre, men ja den är ju ganska speciell. Otroligt charmig serie dock.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 147
 • 950
 • 430 572
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök