Länkar & Shopping

Jag vill ha en designad brandsläckare!

Av
den
14 januari 2014

Sååå fina!
 

brand2

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Liie

  1 mars 2014

  Oj vilka snygga! Det är så kul när något så tråkigt som en brandsläckare görs till en inredningsdetalj. Fast om du ska köpa en någon gång så tänk på att det rekommenderas att ha en 6kilos om man ska ha den i hemmet 🙂 Men tänk en liten retrohusvagn, så perfekt de skulle passa där!

  • Svara

   saija

   1 mars 2014

   Aha det hade jag ingen aning om, storleken alltså, bra att veta!
   Men snygga är de och som du skriver, i en husvagn eller liten stuga eller liknande kanske de passar. 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 72
 • 764
 • 429 461
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök