Vardagsliv

Jag vann i minigolf

Av
den
15 juli 2019

Sååå skönt det var med helg, verkligen välbehövligt!
Nu kör jag sista veckan innan det är dags även för mig att ha lite semester.

Jag har ägnat helgen åt att komma ikapp med hemmet, tvätta, dammsuga, skura golv, vattna blommor och sånt där kul. Förra helgen var vi ju i Göteborg så det blev inte mycket gjort då.

Jag färgade håret och löshåret rasade ur när jag sköljde bort färgen! 😩 Jag gissar att färgen var för stark för fästena. Sååå, jag rakade sidorna igen, jag har ju så himla tjockt hår så det är nästintill omöjligt att spara ut allt samtidigt. Nu känns det lite lättare.
Trots helg så vaknar jag ju för det mesta tidigt så jag och Daniel tog oss en tidig morgonpromenad i solen.

Så lugnt och fint

När Paulina vaknade hade jag redan hunnit bli uttråkad så vi bestämde oss för att ta bussen till stan och knata bort till Slussens minigolf.

Vi startade med lunch, en hamburgertallrik, och sen spelade vi äventysminigolf. Jag vann, såklart 😛

Jag tror inte att Paulina var så sur som hon ser ut…

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  15 juli 2019

  Är Paulina besviken över förlusten eller allmänt uttråkad, haha!Vad bestod äventyren av till skillnad från vanlig minigolf? Puss

 2. Svara

  mamma

  16 juli 2019

  aha, ingen jätteskillnad alltså, mest krimskrams runtikring, haha. Skulle gärna ge er en match, har inte spelat på typ tretti år! Kanske lite ringrostig men en bättre förlorare nu än då…puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 363
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök