Av
den
7 juli 2014

Take-Along-Princess-Palace-sceneryFör några veckor sedan var jag med i en bloggtävling hos Freedomtravel där de lottade ut en leksak från Playmobil.

Playmobils Take Along-leksaker finns i en box med handtag, och passar därför extra bra att ta med på resan. (värde 360 kr)

En del leksaker passar bättre att ta med på resan än andra. Playmobils Take Along-leksaker är utformade som en box med handtag där själva leksakerna är inbyggda. De är enkla att ta med till stranden, på flyget eller på den långa bilresan.

 

 

För den som vill bjuda in till prinsesskalas på slottet finns en Take Along-box med allt som hör ett riktigt kalas till, som en stor tårta och presentlådor som man kan fylla med olika presenter.

Alla leksaker från Playmobil tillverkas i Europa och är fria från farliga ämnen och gifter.

Mitt tips på lekar i bilen: ”Jag har en del tips, dels att leka lekar, tex hitta röda bilar, ordlek där man ska komma på djur från a-ö. Bunkra upp med böcker, video kanske om man har DVD i bilen eller spel på en surfplatta. Man kan även sjunga tillsammans, det brukar vara uppskattat. Mora Träsk funkar fortfarande.”

Självklart tävlande jag för Vanessas skull och nu hoppas jag att sötnosen kommer att bli glad över en ny leksak hemma hos farmor!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 493
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök