Livet som farmor och mormor

Jag ska bli farmor igen!

Av
den
17 april 2020

Och nu äntligen får jag avslöja att jag ska få ännu fler barnbarn!!! 😁😍
Min son Simon och hans Malva väntar en liten flicka i höst, planerad förlossning ungefär en vecka efter Paulina (blir körigt det här! 😂)

Lilla bönan den 2 april

Jag längtar! <3

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  17 april 2020

  Grattis igen!Så himla roligt =)Vet ni könet på Paulinas bebis också?Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 45
 • 2 860
 • 406 578
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök