Av
den
3 augusti 2018

Wiii! Det går att andas igen, både ute och inne!
Det är betydligt svalare ute och i nästa vecka ska det bara vara runt 20 grader ute. Jag kanske behöver ta fram strumplådan igen? 🤪

Och på jobbet verkar de ha fått igång ventilationen igen. Igår var det bättre än tidigare, inte bra, men bättre. Sååå skönt!

Fast jag blev lite sur här om dagen när det var en artikel i tidningen ang ventilationen här. Vadå inga problem nu? Och vadå inga klagomål?
Då hade jag ringt och felanmält ventilationen 2 gånger om dagen i 3 dagars tid – det är 6 felanmälningar, bara från oss. Hmpfr! 😡

Måste bara visa, mitt barnbarn har fått ta hål i öronen. Så fint! 😍
Tänk, om några veckor börjar hon skolan! 😀

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  3 augusti 2018

  Jag har suttit på min uteplats ikväll i skymningen, tände ett ljus och bara njöt, första gången i sommar! Och skånska åkte hem med sin odrägliga unge idag, haha, efter en veckas terror. Hemsk dag på jobbet men imorgon ska jag bara lulla runt. puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 17
 • 1 771
 • 432 070
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök