Vardagsliv

Jag i långt hår

Av
den
6 november 2015

Har ju haft lite funderingar på att spara ut håret igen. Nu var det verkligen läääängesen jag hade långt hår!
Men, ville känna efter lite först, för det är ju inte så “bara” att spara i flera år och jag trivs ju ändå ganska bra i mitt korta hår.

Så jag köpte billigt löshår och testade. Jag har fortfarande för kort hår för att det ska se helt bra ut med löshår, därav mössan.

Jag tror att jag trivdes rätt bra i det så ja, nu blir det att spara i vinter och till våren kanske det är så pass långt att jag kan sätta i lite bättre äkta löshår. ?

sai2

sai3

BeautyPlus_20151104214650_fast-ANIMATION

Taggar

3 november 2015

11 november 2015

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 211
  • 861
  • 348 650
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök