Produkttester

Jag har testat Palmolive Wellness Massage

Av
den
7 oktober 2021

Jag har i samarbete med Colgate-Palmolive fått testa Palmolive Wellness Massage.

Ge dig själv tillfälle att unna dig själv och känna dig närmare naturen med Palmolive Wellness Massage. Den innehåller havssalt, aloeextrakt och 100% naturliga eteriska oljor. Palmolives härliga duschtvål är även gjord på ingredienser av 93% naturligt ursprung, och har en mild formula som är till 95% biologiskt nedbrytbar och dermatologiskt testad.

Mitt betyg:
3 av 5

Den kändes behaglig på kroppen och skön känsla av skrubben som får huden att kännas fräsch och len men jag tyckte inte om doften så jag kommer inte att köpa den själv.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 88
  • 749
  • 429 950
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök