Produkttester

Jag har testat Lovefilm

Av
den
8 maj 2012

Jag har nu testat Lovefilm i ca en månad som testpilot för Smartson.
För oss som tittar på film spontant så känns det sådär. Jag har svårt att planera vilka filmer jag ska se i förväg, det bestämmer jag beroende på vilket humör jag är på just då. När jag vill se en film vill jag se den NU, inte behöva logga in på en sida, leta upp en film, lägga den i min hyrlista, vänta flera dagar och hoppas på att det är ”rätt” film som dimper ned i brevlådan.

Jag tycker att ideén till Lovefilm är bra….
Tjänsten fungerar bra och är väldigt smidig. Skivorna kommer i brevlådan på bara några dagar och det är enkelt att skicka tillbaks dom (när man nu kommer ihåg det!) Kuverten filmerna och spelen kommer i är både smarta och miljövänliga.

 

En negativ sak är att utbudet av nya filmer och spel är begränsat.

En idé vore att se till att alla filmer gick att streama istället för att skivor ska skickas fram och tillbaks…?

För min del avslutar jag mitt abbonemang hos Lovefilm nu eftersom jag inte anser att vi har “nytta” av tjänsten som det ser ut nu…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  LaCatte

  8 maj 2012

  Håller med…vi hade Lovefilm förut, men det passade inte oss. Och sen tycker inte jag att man ska lägga ner så mycket tid vid TV:n heller iofs…
  Förresten, du är taggad hos mig! Hoppas du vill plocka upp den! Kram!

  • Svara

   Saija

   9 maj 2012

   Jag sitter nästan aldrig vid tv;n, fast…. hmmm rätt mycket vid datorn iofs 😉
   Gaaah, jag hinner tyvärr inte med nån utmaning just nu. Har deadline på 3 hemsidor på bara några dagar nu, sorry…
   Kram!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 42
 • 804
 • 350 384
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök