"Jobbigt"

Jag har fått jobb!

Av
den
14 juni 2016

Idag är det tisdag och den senaste veckan har varit galet full men jag måste ju berätta iallafall…

I tisdags förra veckan ägnade jag hela morgonen åt att skriva ansökningar och under förmiddagen skickade jag iväg 8 stycken ansökningar.
På eftermiddagen blev jag uppringd av Coor i Borlänge och de undrade om jag hade möjlighet att komma på en gruppintervju redan på onsdag morgon. Självklart! ?

Tyvärr var jag ju sjuk just då och blev bara sämre och sämre under kvällen och natten och på onsdagsmorgonen var jag riktigt risig men jag knaprade värktabletter och åkte iväg ändå.

Gruppintervjun var spännande. Vi var sex stycken, tre tjejer och tre killar. Det hela började med information om företaget och tjänsterna och sen fick vi gå undan två och två för att intervjua varandra. Sedan presenterade vi den andra inför gruppen.
Sen gjorde vi en samarbetsövning och enskilda speedintervjuer innan vi fick lite mer information.
Det hela tog tre timmar och det var en mycket trött Saija som tog bussen hem från Borlänge, febern var på väg tillbaks, men magkänslan var ändå bra.

Vi skulle få besked innan helgen och hela torsdagen gick utan ett ljud. Var riktigt nervös och kollade missade samtal på mobilen hela tiden. När torsdag kväll kom trodde jag att det var kört, trots att jag visste att de skulle ha ännu fler intervjuer under torsdagen. Men jag tänkte att de ringer nog de som fått jobb först och vi som blir utan ringer de sist…

Men på fredag morgon ringde de och jag fick jobbet!!! ?

Anställningen är en behovsanställning över sommaren men jag hoppas kunna bli kvar eftersom de hela tiden expanderar.
Slut på ledigheten för den här sommaren alltså! ?

Men sååå himla skönt att ha fått ett jobb! Att bli utvald! Att få visa vad jag går för!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  14 juni 2016

  Stort grattis till dig min vän!
  Kramar

 2. Svara

  ejmis

  16 juni 2016

  Grattis!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 2 591
 • 402 322
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök