Djurliv Livet som farmor och mormor

Jag har blivit farmor igen!

Av
den
4 augusti 2019

Till en liten långhårig “Psyko”! ❤ Så gudomligt söt!
Det är alltså Simons och Malvas nya lilla familjemedlem.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  5 augusti 2019

  Men oooh, hör kurret ända hit!!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 200
 • 1 854
 • 401 150
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök