Hälsa & Livsstil

Jag gjorde det!

Av
den
26 juni 2018

Jag skrev om det för någon vecka sedan, om mitt hår, och hur less jag var på det.
Jag hade några olika förslag på hur jag kunde göra och jag har försökt ha tålamod och spara ut det men nää, det såg verkligen inte klokt ut med en 2-centimeters utväxtrand från kolsvart till ljusgrått!

Så idag gjorde jag det, jag rakade av skiten!

Det känns jättekonstigt och jag blir livrädd när jag råkar se mig själv i spegeln, haha, men jäklar så skönt det är! Jag ser väl inte direkt ut som jag skulle vilja men äh, det är bara hår och det växer ju ut så småningom och det känns ändå skönt med en nystart. Ny färg, min egen färg, och dessutom helt oförstört av åratals av färgningar!

Jag längtar tills det blir lite längre, dels så att jag först och främst kan raka bort ytterligare någon millimeter där det fortfarande skiftar i lite svart, och dels så att jag kan använda mig av gele och göra någon slags kortare frisyr, ungefär som nedan.

Sedan är tanken att det ska sparas ut ännu längre så klart och det blir spännade eftersom jag alltid haft väldigt tjockt hår och det kan se hur kul ut som helst när det blir typ 3-5 centimeter. Kommer jag att se ut som en monchichi???

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
8 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  26 juni 2018

  Fasen vad modig du är, och så jäkla bra det blev.Du passar jättebra i det 🤗Kramar

 2. Svara

  mamma

  26 juni 2018

  Kanonfint <3 men det är du alltid !

 3. Svara

  ejmis

  27 juni 2018

  Så snyggt!!

 4. Svara

  Jenny

  27 juni 2018

  Det är så himla skönt med rakat hår. Lättskött och billigt.

 5. Svara

  Jenny

  27 juni 2018

  Snyggt blev det.

 6. Svara

  Maria

  27 juni 2018

  Det där blir ju skitbra. Fast nu har jag Monchichi-låten i huvudet och kan inte bli av med den så jag måste dela med mig av det. 😀 https://www.youtube.com/watch?v=cr8IzZeJHE8 Vassego!

 7. Svara

  Maria

  14 oktober 2018

  Wow 💥 vad vacker du är 😍

  • Svara

   saija

   15 oktober 2018

   Men oj, tack! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 205
 • 1 854
 • 401 403
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök