Vardagsliv

Jag finns på Instagram

Av
den
3 februari 2022

Hej på er, ni som finns kvar 🙂

Jag låter bloggen fortsatt vila men jag har skapat ett låst Instagramkonto som ni gärna får följa. Kontot kommer att fungera precis som bloggen tidigare gjort, min ventilationsplats blandat med humor, familj, en massa foton såklart och en hel del annat.
Klicka här >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  4 februari 2022

  Kommer sakna bloggen.
  Har skickat förfrågan att få följa dig, men det måste väl vara en bra bit mer än 15 år som du har bloggat? 🤔
  Kramar från mig 💕💕🤗

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 171
 • 2 467
 • 405 416
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök