Vardagsrum

Jag fick upp den! Alldeles själv

Av
den
8 maj 2020

I förra veckan fick jag äntligen hem mitt väggstativ till tv;n!
Jag gillar ju att ha min tv ganska högt upp på väggen, så att man kan ligga ner i soffan och titta snett uppåt liksom 😃

Nu skulle det “bara” borras och sättas upp. Puh, riktigt tungt och jäklar vad dammigt det blev! Jag skulle behövt en assistant som kunde ha dammsugit medan jag borrade!

Men se där! Nu är den uppe!
Bortse från stöket i övrigt. Jag höll samtidigt på att fixa iordning balkongmattan. 😁

Nu behöver jag bara skaffa såna där plastskenor som man lägger kablar i, och klistra upp på väggen. Svårt att hitta svarta bara…

Väggfästet är tiltbart så jag kan dra ut det en bra bit från väggen och sedan vrida det mot sängen – Perfekt! 😍

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  8 maj 2020

  Lika impad som vanligt, jag skulle behöva ha hjälp med massor! HJÄLP! Ingen kan ju komma o hjälpa mig i dessa tider och jag tänker inte klättra själv, nänä, om du blir arbetslös kan du byta bana till inredare! 😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 93
 • 3 293
 • 398 798
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök