Vardagsliv

Jag blir så less…

Av
den
13 januari 2012

Benjamins första dag i skolan efter lovet och efter vårt senaste möte…

Han hann vara där i en timme innan han kom hem, skitsur. Överenskommelsen vi gjorde på mötet, om en lektion med klassen (som han hatar) och en lektion med assistenten, har visst bytts ut mot 2 lektioner med klassen och en lektion med assistenten.

Inte en så stor grej kanske men det är det för BENJAMIN!
Man kan inte ändra sig, strula och inte hålla sina löften till honom – det funkar inte!

Han behöver STRUKTUR och de vet de om!
Han behöver veta i FÖRVÄG vad som gäller.

Därför kom vi även överens om (på mötet i tisdags) att jag ska få ett mail innan fredagen (idag) med hans nya schema så att både han och jag kan se exakt vilka lektioner han har och med vem.
Tror ni jag har fått något mail????

Det här är jätteviktiga saker för Benjamin som behöver tid att förbereda sig och ställa in sig mentalt på vad som ska hända.

Som ni förstår så gick han inte på den första lektionen med klassen idag…

Jag fick tillbaks honom till skolan men inte vet jag om han går på någon lektion… Jag sa ifrån ordentligt till honom, förklarade att vi skulle ju börja om nu och att han lovat att försöka.

Det känns så kluvet, att jag ska skälla på honom, när jag vet hur viktigt sånt här är för honom och det vet skolan också! Jag förklarade det så sent som i TISDAGS för sjutton!

Att det ska vara så jävla svårt!

Specialpedagogen ringde mig imorse och vill att jag ska komma ner om ett par timmar och skriva under åtgärdsplanen.
Vi får nog allt se hur det blir med den saken!

Suck…

Första dagen och jag är redan arg, less och förbannad!

 

 

Taggar

15 januari 2012

LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  m i l l a h . s e

  13 januari 2012

  Fy fan, på ren svenska, vad struliga de är!!!
  Hoppas ni får byta skola snart, det är ju Benjamins framtid det handlar om!!!
  Kram!

 2. Svara

  Tette Merio

  13 januari 2012

  Men vad fan … Idioter! :-/ Har de ingen som helst kunskap i Benjamins situation och vad han behöver/klarar av för att det ska fungera?? Tröstlöst med sådana nötter till folk! 🙁
  Hoppas det reder sig FORT!

  Kram!/Moster Tette.

 3. Svara

  Gabriella

  14 januari 2012

  Fan,snart får det banne mig vara nog!!!
  Lider så mycket mer er.Att det ser ut så här i dag.2012..fattar inte.Trodde de hade kommit längre i utvecklingen med såna här åtgärdsplaner och sen då förståelse för barn med olika åkommor och problem.Så synd att du inte kan flytta honom från den här skolan.Han behöver ju få lugn och ro.Blir så frustrerad och hade önskat att man hade kunnat hjälpa er på något vis!!
  Stor kram!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 109
 • 787
 • 356 478
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök