Vardagsliv Webbigt

Jag behöver ett projekt!

Av
den
10 november 2020

Nu har det mesta lugnat ner sig en aning och jag behöver ett projekt!

Barnbarnen har kommit, läget på jobbet är under kontroll (just nu), och Coronasituationen driver mig snart till vansinne.

Jag vill ha något att pyssla med all “dötid” jag har. Jag lever ju ensam och trivs med det men jag behöver nåt (vettigt?) att lägga min lediga tid på.
Jag gillar ju att blogga och greja med bloggen men nu har jag precis ändrat design samt domännamn så nu börjar allt falla på plats och eftersom det inte händer så mycket i mitt liv för tillfället har jag inte heller så mycket att blogga om.

Jag har funderat och funderat…
Jag skulle helst starta ytterligare en blogg eller hemsida, men jag har ingen aning om vad den ska innehålla?
Jag skulle även gärna hitta på något som man kan tjäna lite extrapengar på, online, men jag kommer inte på något bra där heller.

Jag vill komma på något som jag brinner för, jag behöver något sådant i mitt liv!
Därför är det extra frustrerande att jag inte kommer på någonting alls och min lediga tid går åt till att ligga och glo på serier.
Det är ju inte sån jag egentligen är… Visst kan det vara skönt ibland men jag vill och behöver ha något projekt som jag brinner för.

Har ni några tips?
Please help me!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  11 november 2020

  Oj, det kom oväntat, trodde du hade fullt upp! Kan du hjälpa andra med något av allt du är duktig på? Någon typ av kurser på nätet, bildredigering, layout ???Det kom lite plötsligt, din drivkraft…en annan lever isbjörnsliv i idet även om snön uteblivit…Eller, vad vill du lära dig , istället för att lära andra, gå en kurs, webbkurser är att föredra i dessa tider. leta på nätet! Nu går din mamma och sussar, har lyssnat på Daniels snarkningar flera timmar nu

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 137
 • 759
 • 430 849
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök