Vardagsliv

Jag är svensk!

Av
den
29 augusti 2011

Idag kom det! Pappret på att jag och barnen nu räknas som svenska medborgare!

Inte för att det egentligen spelar någon roll. Det har iallafall inte gjort det hittills, men nu när vi ska skaffa pass (inför resan till Riga) så var det betydligt lättare att först bli svensk medborgare och sen skaffa ett svenskt pass än att direkt skaffa ett finskt pass genom finska ambassaden i Stockholm.

Och nu börjar dessutom pojkarna bli stora och ingen av dem vill väl åka till Finland för att göra lumpen.

 

Idag hade vi tid till ombesiktning av bilen och med en 50%-ig blandning av bensin och etanol gick den igenom! Haha… YES!

 

Vi åkte till Borlänge på eftermiddagen och köpte ett par jeans till Simon men eftersom han vägrade att följa med (dataspel var viktigare) så blev det en galen storlek och de såg ut som tights på honom.
Jaja, han får väl byta då och vi fick oss ett gott skratt iallafall!

Jag köpte även ett packe strumpor som de glömde att avlarma så när jag gick in i nästa affär, Vero Moda, så pep det naturligtvis.
Usch! Jag hatar sånt!
Personalen fick titta i påsen och jag fick gå ner till NewYorker igen för att be dem plocka bort larmbrickan. På vägen ut pep det ännu en gång – naturligtvis. Och alla stirrade.

 

Nu är klockan mycket och eftersom jag är nybliven student från och med idag så måste jag gå och lägga mig.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 29
  • 787
  • 356 137
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök