Livet som farmor och mormor

Jag älskar det digitala livet!

Av
den
20 oktober 2020

Tänk vilken skillnad det är idag mot förr!
Jag vet att mamma säger det ofta och jag håller med. Förstå vilken tur vi ändå har nu som kan följa allt som sker hos någon annan så enkelt. Genom digitala bilder knäppta och delade på ett ögonblick, videoklipp, chattar, videochattar osv.

När man har ett barnbarn som bor långt bort vill man ändå kunna följa utvecklingen och jag är så glad över all teknik som finns. Att jag kan få bilder dagligen skickade till mig och små videoklipp som ändå gör att jag känner mig lite delaktig

Min fina son med sin fina dotter

Malvas syskon, Freja, Malva och Simon

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 223
  • 861
  • 348 714
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök