Vardagsliv

Ja se det snöar, ja se det snöar!

Av
den
15 december 2009

Det bara vräker ner! 😐
Jag vet inte vad jag tycker egentligen… Men visst blir det ljusare och det är ju inte helt fel. Och på julafton kan det visst få vara snö. Men 1 februari kan våren få komma! 😆


Igår jobbade jag hela dan.
När jag kom hem stod Jonas och Simon och lagade mat.
Hjälpte till att skiva vitkål och det blev en god köttfärsgryta med köttfärs, vitkål, morötter, en massa buljong och goda kryddor.

Fick kaffebesök av Ulla som kom och lämnade lilla Candie här. Vi ska vara hundvakter i något dygn.
Hon är underbar – full i bus och tok men ändå så go!

MEN!
Hon har röjt halva natten så inte blev det mycket sömn!
Trodde att hon skulle vara jättetrött efter allt bus igår kväll, men nä…
Först låg hon och tuggade på ett ben, det knastrade och knakade tills jag fick nog och plockade bort det. Då började hon bädda. Efter 20 hysteriska varv i sängen la hon sig – för att efter 2 minuter hoppa ner, springa ut en vända i köket, komma tillbaks och börja bädda igen.
Tur hon är så söt och go – det går INTE att bli arg på henne! 😀

Nu ska jag göra mig klar för en eftermiddag på jobb…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  15 december 2009

  Gissa om jag ler och känner igen mig 😯 Precis så höll Blinka på när hon flyttade till oss, hihi o inte kunde man bli arg heller… 😯

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 484
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök