"Jobbigt"

Intensiva dagar

Av
den
20 juni 2016

Jösses vad skönt det var med helg i fredags eftermiddag. Jag var så slutkörd att jag var grinfärdig!

Jag som längtade efter sovmorgon vaknade givetvis halv sju på lördag morgon och inte kan jag ligga kvar heller, kaffe och röksugen som man är.
Dan fyllde år i lördags, 32 år, så vi firade honom och fick lite fikabesök.

Igår blev det inte heller någon sovmorgon. Hur tusan kan man vakna halv sex på en söndagmorgon??!!!
Ägnade söndagen åt pluggande. Egentligen ska jag inte behöva göra det på helgen men jag är ju som jag är… Jag vill ha kontroll på saker och ting och känna mig duglig, och jag vill lära mig allt så snabbt som möjligt.
Jag skapade mig en egen liten databas till och med.

Idag var det dags för jobb igen och jag kände småpanik imorse. Vi får så otroligt mycket information på kort tid och nu skulle vi börja “knappa”, dvs söka och koppla samtal, och jag har oroat mig hela helgen.
Dagen började mindre bra då jag missade bussen! ? Det får bara inte hända och det är så jäkla retsamt eftersom jag hade full koll på klockan hela morgonen. MEN jag tittade på köksklockan som tydligen har dåliga batterier och hade “halkat efter”. Precis när jag skulle gå och tittade till mobilen såg jag att bussen hade gått för 4 minuter sedan. PANIK!
Med nästa buss skulle jag komma en halvtimme försent till jobbet!

Som tur är har jag världens bästa pojkvän och han åkte ifrån jobbet för att skjutsa in mig till stan. Jag hann nätt och jämt, 3 minuter över nio stämplade jag in!

Tack och lov gick resten av dagen bättre och knappandet på eftermiddagen gick riktigt bra och det kändes skönt.

Paulina och Dan kom och hämtade upp mig i Borlänge efter jobbet och vi åkte till Falun för att jag skulle hinna till banken innan de stängde. Fixade lite med Paulinas konto och fick en fullmakt för Benjamins konto.
Smet in på thaimassagen och Dan bokade en tid tills imorgon. Han fick en timmes massage av mig i födelsedagspresent nämligen.

Fortsatte till häktet då Benjamins advokat ringde upp mig och bad mig låna ut lite pengar till Benjamin.
Gav vakten 300:- och bad honom att fylla i fullmakten från banken. Eftersom banken inte kan få tag i Benjamin var 2 vakter tvungna att bevittna Benjamins namnteckning. De fixade det på en gång så på måndag måste jag till banken igen för att lämna in fullmakten.
Ett jäkla rännande!

Efter det blev det snabbmat på Donken, en cheeseburgare, och sen fortsatte vi till ÖB, Rusta och Jysk för att leta efter en lampa men jag tror det får bli ett besök på IKEA någon dag efter jobbet istället.

Åkte hem en snabbis innan vi åkte iväg igen för att fika med Dans bror och hans flickvän.

Nu har jag äntligen landat i sängen efter en dusch och nu är det dags att sova för att orka upp tidigt imorgon bitti inför ytterligare en utbildningsdag på jobbet. Det rullar på…

Godnattkram!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 141
  • 950
  • 430 559
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök