Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Inte lika många inlägg längre

Av
den
6 september 2018

Jag ägnar en stund varje kväll åt att gå igenom bloggens inlägg, och det är några stycken! 
Anledningen är att efter att jag både tog bort och flyttade bloggen för flera år sedan så gick länkarna till nästan alla mina bilder sönder och visas inte längre.
Jag gjorde även många inlägg som kom direkt via Instagram och eftersom den tjänsten inte längre finns kvar syns inte heller bilderna och inläggen ser ju helt muppiga ut.
Så jag rensar och ändrar i bildkoderna och det tar tid. Nu är jag på år 2014 så jag har att göra ett tag men det är bra sysselsättning när man inte har så mycket ork på kvällarna.

Jag börjar nog bli sjuk 🙁
Jag har nyst som en tok hela dagen och jag börjar få rejält ont i halsen. Jag varken vill, har tid eller råd så jag hoppas att det går över i helgen när jag kan vara hemma och vila.

Imorgon är det äntligen fredag och om jag kan så ska jag försöka gå hem lite tidigare, det har varit några väldigt intensiva veckor på jobbet och jag är sååå slut.

Gonatt!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  7 september 2018

  Krya på dig!Kramar ❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 230
 • 857
 • 404 617
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök