Foto Semester/Resor Vardagsliv

Inte bara djur på Skansen…

Av
den
13 juli 2020

Det finns så himla många söta små hus och fina vyer på Skansen.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  13 juli 2020

  Nästan lika fint som hemma i Dalarna

  • Svara

   Saija

   14 juli 2020

   Haha mm…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 491
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök