Livet som farmor och mormor

Inskrivna på förlossningen

Av
den
5 oktober 2020

När vi kom in klockan tio verkade det fortfarande vara lite oklart om vi skulle få vara kvar men sen fick vi ett litet rum och de satte på en ctg-kurva på magen.

Lagom till Paulina skulle få lunch så kom de och sa att läkaren var redo att undersöka Paulina så vi fick gå till ett undersökningsrum. Det kom in en läkare, en undersköterska och två läkarstuderande och de gjorde en undersökning och en hinnsvepning. Sen satte de in en dubbelballong.

Nu tar de ett nytt ctg, sen ska Paulina få lunch och sen kanske vi får gå till patienthotellet och avvakta där. En igångsättning kan ju ta väldigt lång tid.

Återkommer senare 😊

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  5 oktober 2020

  Åhh nu håller jag tummarna för att nästa lilla barnbarn snart är här 🥰
  Kramar 💕

 2. Svara

  Jenny

  5 oktober 2020

  Jag blev igångsatt och det gick fort 19 timmar sammanlagt. Fick oxå dubbelballong som skulle ramla ut när man öppnat sig 4 cm eller 12 timmar. Min satt i 12 timmar och när de väl tog den så var jag öppen 6 cm. Sen tog det bara sju timmar så var han född. Krystvärkar i 11 minuter bara. Så ibland kan det gå fort även vid en igångsättning.

  Lycka till.. Tänker på er.

 3. Svara

  Anett

  5 oktober 2020

  Väntar med spänning. Ge Paulina en bamse kram och lycka till. Hoppas det inte tar för lång tid. Kram till er 💖💖💖💖

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 2 467
 • 405 279
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök