Instagram

Inlägg från Instagram

Av
den
27 september 2021

Äntligen nya avsnitt av världens bästa serie – Chicago Fire 😍😍😍
Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Jenny

  28 september 2021

  Har precis börjat titta på den serien. Är på säsong 2. Tittar även på Chicago Med och de har jag sätt alla avsnitt på.

  • Svara

   Saija

   29 september 2021

   Åhhh lyllos dig, du har massor att se fram emot! Jag gillar Chicago Med också men Fire är snäppet bättre tycker jag 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 92
 • 3 293
 • 398 791
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök