Instagram

Inlägg från Instagram

Av
den
30 september 2021

Vaknade klockan 5.15 imorse av att jouren ringde och hade problem med telefonin 🥱 så det har varit en lång dag. Vilade hjärnan ikväll genom att måla en #Ocelot och lyssna på ljudboken “kvinnan i rummet”
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 179
  • 2 490
  • 403 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök