Instagram

Inlägg från Instagram

Av
den
29 september 2021

I eftermiddags var det dags att ta lilla Daniel till veterinären för ett ultraljud av hjärtat. Det ser inte så bra ut 😞 Både hjärta och lungor är påverkade men förhoppningsvis gör medicineringen att han orkar hänga i ett tag till. En röntgen är bokad då de vill kika närmare på lungorna. 🐶❤️
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 80
  • 916
  • 416 341
  • 2 529
  • 8
  • 3 241
Sök