Vardagsliv

Inget vidare…

Av
den
3 december 2015

Tog följe med Paulina på bussen i förmiddags när hon skulle till skolan. Passade på att lämna in lite papper till kommunen.
Inte vidare kul att se ut som en ballong på stan, rödgråten och svullen i hela ansiktet… Försökte sminka bort det värsta men jag vet inte om det bara blev värre.
Nåja, nu tänker jag inte gå utanför dörren mer idag.

 

Livet känns verkligen inte på topp just nu. Mycket som händer på kort tid… Det känns igen va?
Ja jag känner iallafall igen det, det är tydligen så mitt liv ser ut.

Känner mig inte speciellt värdefull.
Hur jag än kämpar, försöker göra mitt bästa, finnas till för alla, så räcker det tydligen inte, för varför skulle annars livet hela tiden motarbeta mig?
Och så finns det parasiter som inte gör så mycket mer än förpestar för andra, och de verkar inte ha några vidare problem.

Ja jag är bitter idag! Ledsen… Känner bara hopplöshet.
Vill gräva ner mig i ett hål och vakna tidigast till våren. Usch!

Hjärtat känns krossat, än en gång, trots att det inte var meningen att det skulle bli så… Jag kan bara skylla mig själv. Än en gång.
Fan!

Kom på idag, efter en påminnelse från en vän (tack Niklas), att jag behöver börja blogga mer, få ur mig allt. Och han har rätt, det är ju, och har alltid varit, min enda och bästa ventilation.
Så, nu är bloggen min igen. Bara min… det är ju upp till var och en om de vill se mitt svammel. Jag kommer att ta bort aviseringarna från Facebook så att den inte svämmar över ännu mer av onödiga inlägg för omvärlden.

Nu ska jag försöka sova en stund. Jag har 4 nätters sömn att ta igen….

Taggar

30 november 2015

3 december 2015

LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  3 december 2015

  Stor kram till min fina och underbara vän! <3
  Jag har saknat ditt bloggande, och ja, jag håller med din vän. Jag har följt dig i en himla massa år, och din blogg har alltid vara din ventil, ditt sätt att bearbeta och gå vidare, så fortsätt att blogga. Vi är flera som tycker om dig och som tänker på dig.
  Kram!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 184
 • 1 479
 • 343 592
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök