Vardagsliv

Inflyttningsdag!

Av
den
12 september 2014

Imorse åkte Simon med sin pappa till nya lägenheten för att titta på lägenheten, få en rundvisning och få nycklarna och när de var klara där så åkte de hit.
Efter lite kramar och fika så hämtade de släpet och sen började vi lassa möbler.

Jag tror att min lista kom till användning
De hade redan besökt IKEA en gång men det blir säkert ännu en vända. I eftermiddag skulle de till ÖB och köpa diskmedel, toapapper mm.

Jag ägnade hela morgonen att leta efter saker han kunde få med sig här hemifrån. Lakan, påslakan, handdukar, verktyg, plåster, glas, toapapper, sköljmedel, ugnsformar, knäckebröd, nudlar (haha, liiite roligt) mm

 

Liiite jobbigt var det allt när de åkte härifrån, nu är det ju så definitivt på något vis, men samtidigt är jag så himla glad för Simons skull!

Jag hoppas att han kommer att trivas i sitt nya hem! Det såg jättefint ut på korten Ronny tagit. 54 kvadrat, ljust och fräscht med nya golv och gasspis. Han bor en våning upp med lokala pizzerian under (livsfarligt, haha!)

Längtar tills jag kan åka ner och hälsa på!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 90
  • 785
  • 348 079
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök