Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Influensa eller liknande?

Av
den
30 januari 2021

Det började redan i förra veckan.
Ont i kroppen, feberkänsla och illamående.
Då gjorde jag ett Coronatest som tack och lov var negativt.

Men jag mådde sämre och sämre. Fick huvudvärk, ännu mer ont i kroppen och ont i halsen.
Det blev helg och då blev jag riktigt dålig i magen.
Tillbringade 2-3 dygn på toaletten och fick knappt i mig vatten – Vidrigt!

Jag var sjukskriven från jobbet i måndags och då började det äntligen vända. Jag klarade inte av att ligga still mer så jag skurade hela badrummet och bokade tvättstugan för att tvätta ALLT jag varit i kontakt med.

Nu är jag frisk men, jag har fortfarande nåt konstigt illamående hela tiden. Matlusten är som bortblåst och jag är inte ens sugen på sånt jag brukar gilla. Inte ens kvällssnacks vilket jag alltid annars är sugen på!
När jag väl lagar mat och äter får jag knappt i mig en halv portion.
Faktiskt trist…

Jag brukar sällan vara sjuk, i snitt en rejäl omgång per år, så nu hoppas jag att det dröjer ett år till nästa gång!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  31 januari 2021

  Du hade en ovanlig lång och seg magflunsa. Det kan nog ta lite längre tid att återhämta sig.
  Krya-kram från morsan

  • Svara

   Saija

   31 januari 2021

   Ja men nu har jag ju varit “frisk” i övrigt i en vecka. Det här är väldigt påfrestande 🙁

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 228
 • 896
 • 393 097
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök