Hälsa & Livsstil

Illa, jag mår illa…

Av
den
30 november 2010

UÄKK!

De här tabletterna (Champix) gör mig verkligen illamående! Och jag har haft huvudvärk i 3 dagar nu, lika länge som jag ätit tabletterna.

Men jag ger inte upp. Jag får väl må lite halvkasst, det är det värt.
Jag är bara lite rädd att det ska bli värre för imorgon ska jag höja dosen.

Jag röker fortfarande lika mycket som vanligt – om inte mer! Jag passar väl på, haha…

Återkommer med hur det går….

 

 

0
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 190
  • 1 125
  • 153 799
  • 2 253
  • 4
  • 2 906
Sök