Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Illa, jag mår illa….

Av
den
14 mars 2018

Jag har mått illa ända sen i fredags natt. Till och från. Det kommer liksom i “vågor”, ett fruktansvärt illamående. Jag kräks inte men jag är dålig i magen.

I måndags på jobbet trodde jag att hela kontoret skulle höra hur min mage lät!

Natten mellan måndag och tisdag sov jag knappt något alls, satt jag inte på toa så jag i sängen och mådde illa. Nu vet så där så att man måste ligga blickstilla för att man är rädd att kräkas annars. 🤢

Så jag stannade hemma från jobbet igår och idag. Det är ingen höjdare att sitta i telefon när man mår illa och jag vill ju inte smitta ner alla ifall det är något som smittar.

Jag har tänkt att gå till jobbet imorgon så jag hoppas det vänder och blir bättre nu.

Idag skiner solen! Ja klockan är bara 8 än så länge men jag hoppas att det håller i sig. Jag behöver sol, värme och vår nu!

Så här såg det ut i Falun för 4 år sedan! Lite skillnad!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 54
  • 1 752
  • 392 842
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök