Kök

Ikea*2, renovering, tapetsering och skruvande

Av
den
25 oktober 2016

Helgen bestod av shopping, tapetserande och skruvande då jag äntligen fick tummen ur och fick för mig att snabbrenovera köket.
Jag har tyckt illa om allt i köket i flera år men det har inte blivit av att jag gjort något med det.

Nu hittade jagen favorittapet på Rusta, dessutom på rea så jag kunde ju inte låta bli.
Lägger upp ett eget inlägg om köket senare.

På Ikea blev det givetvis lunch. Alltid kyckling för min del.
ikea1

Såå fint! Blev sugen på att göra nåt liknande i vardagsrummet….

2016-10-22-13-24-53

Även på söndagen blev det en vända till Ikea då vi behövde stolar till det nya köksbordet.

Kunde inte låta bli Ikeas mat då heller…
2016-10-23-12-32-27

Sneakpeak på “nya” köket. Är så grymt nöjd! 😀

2016-10-23-20-23-34

Ja som sagt, helgen bestod av att tapetsera, montera möbler och städa, men nu är det äntligen klart förutom några små detaljer.

Igår jobbade jag och kvällen ägnades åt att skriva en matlista för november månad. Sånt tar tid… Först ska man komma på maträtter för en hel månad och sen ska det skapas en inköpslista/beställning på Ica Maxis hemsida. Nu är det iallafall gjort och på torsdag ska maten hämtas.

Idag efter jobbet följde jag med till Dans mamma för att fira hennes 60-årsdag. Stort grattis! 🌹

Imorgon efter jobbet har jag date med Jenny ❤

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 85
  • 3 293
  • 398 767
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök