Av
den
5 oktober 2010

Sandra och jag skulle ha varit och simmat nu, men lillplupp (den stora) har varit lite dålig inatt så de hade inte sovit mycket inatt. Jag är inte ett dugg avundsjuk på att vara småbarnsmamma!

Vi gör ett nytt försök imorgon bitti.
Vi får se, kanske åker Jonas och jag till simhallen en sväng i eftermiddag…
Jag skulle även vilja testa vattengympan. Jag tror att både simning och vattengympa kan vara bra för mina leder (eller vart faan det nu är jag har ont!)

Lite ont i magen har jag också…. Kanske är det mensen som äntligen är på väg?
Det vore ju skönt på sätt och vis för det känns som om det är en indikation på att kroppen funkar igen…?!

Jaha, vad händer idag då?
Även om jag är sjukskriven och tar det väldigt lugnt så finns det ju alltid att göra ändå. Men jag gör det i min egen takt, utan stress, och det känns bra. Kroppen mår mycket bättre nu!

 • Jag ska göra rent akvariet idag, det är ett måste!
 • Vi kanske får åka upp till akuten med Simon! Han har haft ont i sin hand i flera månader men värken tilltar och nu har han riktigt ont! Allt efter operationen i februari.
  Jag ringde ortopeden igår och de skulle återkomma i slutet på veckan. Får se om vi kan vänta eller inte…
 • Jag ska gå ut och hugga ner ett eller ett par små träd som jag ska fästa på räcket på vår altan. Till fåglarna såklart! :thumbsup: De måste ju ha någonstans att sitta när jag matar dem!
 • Jag behöver gå upp på vinden för att hämta ner kartongerna med vinterkläder. Det börjar bli kallt och vi behöver vantar och mössor. Även om Jonas stickar mössor allt vad han kan just nu!
 • Jag ska skriva ut en massa viktiga papper idag. Ett måste det med!
 • Och sen ska jag planera lite inför ett hemligt projekt.
  En stor dröm! :innocent:

 

Jag har förresten tappat bort mina kameraladdare – båda två!
Både till systemkameran och den lilla digitala. Hur kan det komma sig? Vart faan är de??

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  5 oktober 2010

  gOMORRON sötnos, det är bra att du provar på olika motionsgrejer. Egentligen skulle du behöva samma som jag gjorde, att få bada i varmt vatten, med ledbesvär är det inte lika bra med det kalla vattnet i vanliga bassänger. Men, man rör ju på sig hela tiden och sen tar man en varm bastu, så kanske det kan funka bra. Har du gett Simon värktablett? Ge honom en extra stor kram! :heart22:

 2. Svara

  Sandra

  5 oktober 2010

  Nu så, nu e jag vaken och har fått sova 3 timmar iaf :sleep:
  Sova kan jag få göra när jag blir gammal har jag hört… :nerd:
  Kan hända jag kan höra om barnvakt i em så jag kan trampa vatten med frun 😉 Kollar läget sen slår jag en pling till dig!
  :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 50
 • 2 591
 • 402 204
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök