Foto Vardagsliv

Idag har jag iallafall fått frisk luft!

Av
den
20 januari 2019

Idag har jag mått bättre och det firades med två långpromenader i solen.
Jag har också hunnit med att tvätta 3 maskiner tvätt, diska, dammsuga och skura golven och lite annat pyssel. Me like!

Sen blev jag lat och middagen kom hit i bil 😜

Imorgon ska vi städa även på jobbet, siten behöver sig en uppfräschning, och efter jobbet ska jag åka och hämta lilla barnbarnet i skolan för en övernattning hos farmor.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  20 januari 2019

  Men oh så mysigt att du får rå om Vanessa en kväll! Fota! I smyg om du måste, jag ska inte lägga ut fotona, bara titta själv och njuta! Och imorgon ringer du till sjukgymnasten. Apropå spikmatta så har jag en kompis här i byn som jämnt ligger på den och blir av med all värk och alla spänningar. Jag har en spikmatta hemma och jag har provat, men den funkar förstås inte på den typ av värk som jag har

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 12
 • 1 771
 • 432 056
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök