Vardagsliv

I stan och ser folk

Av
den
25 februari 2014

Jaaa faktiskt precis som det låter. Jag är duktig på att “roa mig själv” och jag kan sitta hemma i veckor utan att bli uttråkad men, ibland är det faktiskt skönt att komma ut och se lite folk.

Har satt mig på kafét Piacetto i Falangallerian och datorn är såklart med. Det är första gången jag tar med mig den, det är toppen eftersom batteritiden är så bra. Har redan suttit här med den på i en halvtimme och än har det bara gått 1% batteri. Kopplar den till telefonens nät, funkar klockrent! :thumbsup:

Dricker en latte och äter lite daimkaka och glor på folk. Ute skiner solen och det märks på folk att det är vår i luften. Skinnjackorna, solglasögonen och fikahumöret åker på! :mums:

20140225_134402-MOTION

Imorgon bitti åker jag och Paulina till Gotland. Bussen hemifrån går redan tjugo över fem så det blir väckning runt fyra inatt, puh!
Vi åker tåg till Sthlm C, sen pendel till Nynäshamn och sen färjan över till Gotland och beräknas vara framme runt fyra. Det blir en lååång dag men det är det värt för nu saknar jag Benjamin fruktansvärt mycket!

Jag ska vänta på att Tobbe slutar jobba och sen ska vi gå en runda på stan och leta efter byxor åt mig och handla lite fika till tågresan imorgon, sen ska jag hem och ladda ner ett gäng filmer, ladda batterierna till kameran och packa innan det är läggdags.

Måste nog kila förbi apoteket också, har huvudvärk för fjärde dagen i rad och det är sååå jobbigt. Länge sen nu jag hade ett skov av huvudvärk.

20140225_134429

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  25 februari 2014

  Hälsa hem till mitt älskade Nynäshamn 🙂
  Hoppas ni får en bra resa.
  Kramis!

  • Svara

   saija

   1 mars 2014

   Hälsade från dig! 😉

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 114
 • 759
 • 430 791
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök