Foto

I “min” lilla skog

Av
den
13 oktober 2018

Imorse tog jag med mig kameran ut i “min” lilla skogsdunge precis utanför altanen när Daniel skulle morgonkissa.

Än finns det lite fina färger ute

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  13 oktober 2018

  Den som letar finner, såå fint

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 188
 • 1 854
 • 401 055
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök