"Jobbigt"

I god tid

Av
den
23 juni 2016

Vaknade kvart över sex och gick upp halv sju. Gjorde mig iordning som vanligt och stressade på lite när klockan började närma sig åtta. Tills jag insåg att jag ju börjar klockan TIO och inte alls ska ta åttabussen utan NIOBUSSEN! Gaaah! ?

Jaja, jag fick tid till en extra kopp kaffe på altanen och en datastund.

Igår jobbade jag 7 – 14.30 så det var verkligen en tidig morgon. Fick lov att gå upp halv fem för att hinna.
Efter jobbet kom Dan och Paulina och mötte upp mig och vi traskade runt en sväng i Kupolen. Jag hittade ett par sköna byxor och en lång klänning och av Dan fick jag ett par sommarskor vilket var väldigt välbehövligt, det är faktiskt för varmt för att gå runt i skinnstövlar nu!

Det blev även en tur till Ikea för att leta efter klämspots, men hittade inga jag ville ha. Däremot fick jag med mig assietter och ett lakan.

Idag jobbar jag till halv sex och sen tar jag långhelg. Det ska bli såååå skönt!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 34
  • 741
  • 429 297
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök